۷ ویژگی افراد با اصالت

افراد اصیل چه کارهایی رو متفاوت با بقیه انجام می‌دن؟ چطوری ممکنه که ما هم بتونیم همون جوری کارها رو انجام بدیم؟

تمایل ما اینه که برای افراد «اصیل» ارزش قائل بشیم و درباره کسانی که فکر می‌کنیم «مصنوعی» هستن، نظر مثبتی نداشته باشیم. اما چرا این‌طوریه؟ به‌هرحال، انگیزه «مصنوعی‌بودن» تلاش برای جذاب‌تربودن یا چشمگیرتر بودنه. بنابراین، به نظر می‌رسه باید افرادی رو که به نظر ما اهمیت می‌دن، جذاب‌تر از کسانی بدونیم که کار خودشون رو انجام می‌دن، بدون اینکه به چیزی که ما فکر می‌کنیم، توجه کنن. درسته؟ البته که نه و برای این جواب منفی، سه تا دلیل اساسی وجود داره:

  • ما به آدم اصیل خیلی بیشتر اعتماد می‌کنیم تا به آدمی که مصنوعیه و خود واقعی‌اش نیست؛ چون کسی که با خودش صادقه، احتمالاً آدم صادق‌تریه و با ما هم صادق‌تره.
  • ما اغلب اصالت رو با ویژگی‌های جذابی مثل قدرت شخصیت و تاب‌آوری عاطفی مرتبط می‌دونیم و البته که این دیدگاه درسته؛ چون صادق‌بودن آدم با خودش به اعتمادبه‌نفس، پشتکار، و حتی گاهی شجاعت نیاز داره.
  • ما جذب منحصربه‌فردبودن و فردیت آدم‌ها می‌شیم؛ ویژگی‌هایی که در افراد اصیل خیلی زیاده.

خیلی از سفرهای خودسازی و خودشناسی، تلاشی هستن برای اینکه به یه زندگی اصیل‌تر برسیم. هفت تا عادت وجود دارن که با کمک اون‌ها می‌تونی به فرد اصیل‌تری تبدیل بشی، اما یادت باشه تعادل مهمه. زیاده‌روی در هرکدوم از این عادت‌ها ممکنه بیشتر از سودی که داره، بهت آسیب بزنه. بنابراین، وقتی داری روی این عادت‌ها کار می‌کنی، اهداف متوسط برای خودت مشخص کن، نه اهداف افراطی.

افراد اصیل حرف خودشون رو می‌زنن

این عادت دو مرحله‌ایه. افراد اصیل زمان می‌ذارن تا درباره موضوعات مختلف، دیدگاه‌های خودشون رو پیدا کنن و اصلاً خجالت نمی‌کشن که دیدگاه‌ها و نظرهای فکر‌شده خودشون رو با دیگران در میون بذارن. اینکه چه جوری نظرشون رو بیان می‌کنن هم مهمه. افراد اصیل ایده‌هاشون رو راحت می‌گن؛ بدون اینکه حس کنن باید دیگران رو متقاعد کنن که درست می‌گن. چیزی که بهشون کمک می‌کنه تا با نظرهای واقعی خودشون ارتباط برقرار کنن اینه که…